Menu
WomanOnly
Bezmasá jídla Snadné

Grilovaný patizon s česnekem a bylinkami

Michaela Šilháčková

Michaela Šilháčková

Doba přípravy: 30 min

Patizon grilovaný v troubě a dochucený sušenými bylinkami se hodí především jako zdravá příloha k masu. Zkuste jím nahradit brambory či jinou přílohu a uvidíte sami!

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Patizon očistíme, zbavíme zrníček, nakrájíme na kostky a vložíme do zapékací mísy.
  2. Zakápneme olivovým olejem a posypeme sekaným česnekem, oreganem, tymiánem a chilli. Osolíme dle chuti.
  3. Dáme do trouby přepnuté na grilovací režim a grilujeme 20 až 25 minut.

Ohodnoťte tento recept:
0
Právě čtete

Grilovaný patizon s česnekem a bylinkami