Menu
WomanOnly
Bezmasá jídla Snadné

Recept na brokolicové karbanátky: Sytý oběd plný zeleniny

Adéla Svobodová

Adéla Svobodová

Doba přípravy: 40 min

Brokolice nepatří zrovna mezi nejoblíbenější zeleninu, prospěšná je však stejně jako ostatní druhy. Pokud ji nepozřete samotnou, zkuste ji zakomponovat do těchto lahodných karbanátků.

7 důvodů, proč jíst brokolici

Suroviny

3 porce

Postup přípravy

  1. Brokolici uvaříme do měkka. 
  2. Mezitím najemno nastrouháme mrkev, celer i sýr. 
  3. K nastrouhaným potravinám přidáme tvaroh, utřený česnek, nakrájenou cibulku, hořčici a koření. 
  4. Nyní rozmačkáme uvařenou brokolici a společně s vejci ji přidáme k ostatním ingrediencím. 
  5. Vše důkladně promícháme a podle potřeby zahustíme moukou. 
  6. Nepřilnavou pánev potřeme malým množstvím oleje a po rozehřátí na ni vkládáme drobné bochánky. Smažíme asi 5 minut z každé strany.

 

Ohodnoťte tento recept:
3,7
Právě čtete

Recept na brokolicové karbanátky: Sytý oběd plný zeleniny