Hermelín je klasická chuťovka k pivu, předkrm, zkrátka takzvaně něco malého k zakousnutí. Ale grilovaný hermelín, to je sousto pro labužníky, které ocení i vegetariáni. S naším receptem si ho můžete připravit sami.
Příprava tohoto skvělého jídla je velice jednoduchá a budete ji mít na stole během patnácti minut.
Postup přípravy
- Cuketu oloupejte a nakrájejte na kostičky. Posypte ji kořením na grilovanou zeleninu a po částech zabalte do alobalu. Hermelín naložte do marinády, kterou připravíte z jakéhokoli grilovacího koření smíchaného s olivovým olejem.
- Poté jednotlivé hermelíny také zabalte do alobalu, a to velmi pečlivě, aby se vám marináda nevylila. Dejte balíčky alobalu na gril a grilujte asi pět až sedm minut z každé strany. K hermelínu si můžete dát sklenku vína a jako přílohu čerstvý chléb nebo jiné pečivo.