Menu
WomanOnly
Buchty Snadné

Recept na hrnečkovou cuketovou buchtu: Propašujte zeleninu i do dezertu

Adéla Svobodová

Adéla Svobodová

Doba přípravy: 40 min

Že je zelenina zdravá, ví snad každý. Proč ji proto neschovat i do moučníku, když jeho chuti neuškodí? Právě naopak mu dodá jedinečnou chuť i konzistenci. Ochutnejte tuto pochoutku, jejíž výhodou je i snadná příprava.

Suroviny

1 porce

Postup přípravy

  1. V míse postupně smícháme sypké suroviny. Poté k nim přidáme všechny ostatní ingredience a vše důkladně promícháme.
  2. Troubu rozehřejeme na 190 °C, plech vyložíme pečícím papírem a nalijeme do něj těsto. Pečeme asi 25 minut do zezlátnutí. Poté buchtu necháme vychladnout a můžeme podávat například se šlehačkou.

Tip: Pokud byste chtěli moučník ještě vylepšit, potřete jej čokoládovou polevou, kterou připravíte z čokolády na vaření a másla.

Ohodnoťte tento recept:
3
Právě čtete

Recept na hrnečkovou cuketovou buchtu: Propašujte zeleninu i do dezertu