Pokud toužíte po pikantním jídle, které je navíc lehké a jednoduché na přípravu, vyzkoušejte jemně pálivé kuřecí paličky.
Náš recept si bere inspiraci z mexické kuchyně, která je plná rozmanitých chutí, vůní i barev. Budete překvapeni výjimečnou chutí.
Postup přípravy
- Kuřecí paličky opláchneme, osolíme, přidáme pepř a osmahneme je ze všech stran dozlatova. Mezitím si nakrájíme cibuli na malé kousky a rajčata na kostičky.
- Opečené maso vyndáme z pánvičky, na které si osmahneme cibuli. Přidáme koření, protlak, nakrájená rajčata, vše krátce orestujeme a maso vrátíme zpět do pánve. Dusíme přiklopené pokličkou 20 minut.
- Potom přidáme kukuřici a zhruba 5 minut necháme provařit odkryté. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Tip! Do směsi, kterou polijeme kuře, můžeme místo sušeného chilli koření použít čerstvou pálivou papričku. Přidáváme ji ale po malých kouscích!