Menu
WomanOnly
Bezmasá jídla Snadné

Recept na ricottové těstoviny s rajčátky: Rychlý oběd s nádechem Itálie

Adéla Svobodová

Adéla Svobodová

Doba přípravy: 20 min

Jednoduchost, ale skvělá chuť, to je italská kuchyně. Pokud nemáte čas ani mnoho surovin, ochutnejte tyto skvělé těstoviny s ricottou a cherry rajčátky. Věřím, že si je zamilujete.

Suroviny

1 porce

Postup přípravy

  1. Špagety uvaříme podle návodu a scedíme. 
  2. Mezitím si na pánvi rozpálíme asi lžíci oleje, na němž necháme opékat celé stroužky česneku. Po zhnědnutí česnek vyjmeme a na pánev vložíme půlky cherry rajčátek. Podlijeme trochou vody a necháme je asi 3 minuty dusit. 
  3. Přidáme čerstvou bazalku a ricottu, která omáčku zahustí. 
  4. Nakonec smícháme s uvařenými těstovinami a můžeme podávat.

 

Ohodnoťte tento recept:
0
Právě čtete

Recept na ricottové těstoviny s rajčátky: Rychlý oběd s nádechem Itálie