Vánoce 2015 jsou ideální pro zavedení zdravějšího stravování i do vaší domácnosti. Nahraďte klasické tučné a cukrem přeslazené vánoční cukroví za nepečené, zdravé a přitom lahodné varianty RAW cukroví. Živá strava je lidskému tělu přirozená po celá tisíciletí, pojďme se k ní společně vrátit, naše zažívání a celý organismus se nám odmění.
Ingredience: 150g bio a raw kešu oříšků, 250g bio strouhaného kokosu, 4 polévkové lžíce kokosového palmového cukru, 2 čajové lžičky vanilky
Postup
V mixéru rozmixujeme všechny ingredience, vytvoříme tak těsto. Z něj ručně vyválíme či vykrájíme rohlíčky. Ty potom sušíme v sušičce při teplotě 42 stupňů. Rohlíčky by měly být usušené a připravené k podávání do 18 hodin. Alternativou může být tuhnutí v mrazáku za cca 1 hodinu.
TIP! Aby se rohlíčky podobaly těm „klasickým“, rozmixujte ještě cca 100g kokosu spolu s kokosovým palmovým cukrem a v této směsi rohlíčky na závěr obalte.
Dodavatelem receptu je provozovatel pulzní magnetoterapie.