Pokud vás již kuřecí omrzelo, ale zároveň nechcete strávit v kuchyni mnoho času, čtěte dál. Vepřové maso v hořčicové omáčce splňuje všechny požadavky těch, kdo se chtějí rychle a dobře najíst.
Postup přípravy
- Plátky masa omyjeme, potřeme ze všech stran hořčicí a necháme chvíli odpočívat. Ideální je použít pikantnější hořčici, například s celým pepřem.
- Mezitím nakrájíme cibuli najemno a necháme ji na rozpáleném oleji lehce zesklovatět.
- Na cibuli položíme plátky masa a orestujeme z obou stran. Šťávu, které maso pustí, zahustíme zakysanou smetanou a dokořeníme podle chuti.
- Necháme asi ještě 10 minut povařit a můžeme podávat. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a grilovaná zelenina.